Geld lenen kost geld

Direct online aanvragen

Consumptief Krediet

Via de banner op deze pagina kunt u vrijblijvend een kredietaanvraag doen voor een Consumptief Krediet. Dat is een lening zonder onderpand (dus geen hypotheek). Een Consumptief krediet kan worden afgesloten in de vorm van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

LN Direct

Na het invoeren van uw kredietaanvraag, beoordeelt LN Direct aan de hand van uw gegevens of u in aanmerking komt voor een lening. U ontvangt, geheel vrijblijvend, een keuze-overzicht waarin de mogelijkheden van verschillende kredietverstrekkers opgenomen zijn.

Offerte

Nadat u uw keuze aan ons heeft doorgegeven, ontvangt u vrijblijvend de gewenste offerte. Als bijlage ontvangt u tevens het document 'Europese Standaard Informatie inzake Consumentenkrediet' (ESIC). Dit document bevat uitleg over de belangrijkste kenmerken van het krediet en helpt u om verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken.

U kunt de offerte inclusief bijlagen op uw gemak doorlezen en u zit dus nog nergens aan vast

Geen advies

De online procedure via LN Direct is een aanvraag op basis van 'Execution only'. Dat wil zeggen dat u geen advies krijgt van Hypotheek Info Punt of van LN Direct. Het is dus zaak om zelf goed na te gaan wat voor u een verantwoorde lening is en wat u per maand kunt en wilt afbetalen.

 

Geen advies- of bemiddelingskosten

Aan de aanvraag zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden. Maar ook als u uiteindelijk besluit een lening aan te gaan bent u LN Direct en Hypotheek Info Punt géén advieskosten of bemiddelingskosten verschuldigd..